Ce poti face cand ai o pisica in calduri?

Toate pisicile care nu au fost sterilizate vor ajunge sa fie “in calduri” la un anume moment din viata lor. Acest lucru se poate intampla inca de la varsta de 642-902 4 luni si poate reveni periodic – deobicei vara, cand zilele sunt mai lungi. Pisica este in calduri timp de 4-6 zile si in timpul sezonului estival repeta aceasta stare la fiecare 2-3 saptamani. Aceste perioade pot varia. Pisica va iesi din calduri si ciclurile se vor incheia de indata ce pisica se imperecheaza sau sezonul CompTIA 220-801 exam se incheie. Dupa ce face pui, o pisica poate fi in calduri chiar si dupa 7 zile, desi, in mod normal, se intampla dupa aproximativ 4 saptamani.

Este usor sa iti dai seama cand pisica Online Gambling Addiction ta este in calduri, deoarece toate pisicile manifesta aceleasi simptome.

Primul semn este ca devin mult mai afective si se incep sa se frece de obiectele care le ies in cale, de alte pisici, sau chiar de stapanii lor. Cea mai usoara si evidenta cale de a determina ca pisica dumneavoastra este in calduri este sa o chemati. Daca va produce un sunet diferit si foarte lung, atunci ati gasit raspunsul. Pisicile produc acest sunet pentru a-i online casino anunta pe masculii din zona ca sunt in calduri. Acestea isi vor aseza corpul in pozitia imperecherii, cu coada ridicata si vor urina de regula pe pereti, usi sau mobila, dispersand un miros mult mai puternic decat de obicei. Urina pisicilor in calduri contine mai mult estrogen, iar mirosul puternic le da de stire masculilor  ca pisica e in calduri.

Avand in vedere ca doar imprerecherea sau finalul de sezon pun punct acestor cicluri, stapanii pisicilor pot alege sterilizarea ca solutie. Pisicile sterilizate nu vor mai avea calduri si sterilizarea in sine poate preveni probleme medicale. Daca pisica voastra are pedigree, sau din orice alt motiv nu doriti sa o sterilizati, puteti consulta medicul veterinar pentru injectii hormonale care pot stopa caldurile.

Pisicile pot fi sterilizate oricand de la varsta de minim 6 luni. Nu este recomandat sa o sterilizati cand este in calduri, deoarece pot aparea complicatii.

Alte posturi similare

6 comentarii:

 1. Costin, 21. February 2012, 22:58

  Multumesc de informati foarte util

   
 2. ßianca, 12. April 2012, 11:38

  Multumesc pt info dar eu cum fac cu bety (pisica mea) suntem in belgia si e in calduri si nu e motani so calce ….. Si nu vreau ca sa o sterilizez :(( mie mila de ea …da miorlaie ca o nebuna nu dormim deloc noaptea ….(‘_’) o mai scot in spatele apartamenetelui dar mie frica so las singura k poate pleaca definitiv mai ales kai in calduri acum ….

  HELP ME PLEASE !!!! :)

   
 3. Selena, 12. April 2012, 11:40

  Pisicile astea….. :)) si a mea miorlaie in continu…offff

   
 4. " Mario ", 2. May 2012, 4:37

  multzumesc !!!! si incercatzi sa ne spunetzi cat mai multe legat de chestia asta.

   
 5. George, 22. June 2012, 6:31

  Ms mult si pisica mea este in calduri si tot miorlaie dar ms mult pt sfaturi o sami fie de folos :D

   
 6. Anonim, 31. August 2012, 10:44

  Eo am o pisica care intra in calduri din 2 in 2 zile si cand urla o aude tot cartieru … da am reusit sami dau seama cum o fac sa fie cuminte … sormea zicea ca o pedepseste daca ii da palme la ….poponet :)) deasupra cozii si am vazut ca daca faci asa se calmeaza toata ziua… o sedinta dinasta zilnica de 10-15 min si sta cuminte pana maine … incerkatzi sa vedeti :>